Ako dosiahnete zdravú, jemnú a skutočne rozjasnenú pokožku už za pár minút a bez zbytočne predražených produktov?

Ak si chcete zachovať mladistvo a pekne vyzerajúcu žiarivú pleť a pokožku celého tela, mali by ste venovať pozornosť nasledujúcim pár riadkom.
Keď sa chcete pýšiť peknou pokožkou, nemusí vás to stáť finančných prostriedkov a ani času. Základom je dostatok pohybu a spánku, vyvážená strava a správna starostlivosť, ktorá nezaťaží váš rozpočet. Na pokožku veľmi vplývajú vonkajšie vplyvy- počasie, zlé ovzdušie, teplotné výkyvy, opaľovanie,… ale i zlozvyky, nedôkladné čistenie, odlíčenie a denno-denné nanášanie make-upu. Pokožka sa samozrejme obnovuje, staré vrstvy ostávajú na jej povrchu, rovnako ako aj zvyšky líčidiel či nečistôt.

To má za následok jej nezdravý vzhľad, respektíve zle vyzerajúcu, unavenú, matnú, na dotyk drsnú pokožku bez jasu a známok mladosti.

Základnou činnosťou pre udržanie sviežej, zdravej a žiarivej pokožky je jej pravidelné peelingovanie- odstraňovanie odumretých častí buniek. Peeling jednoznačne patrí do povinnej výbavy každej ženy. Keby som si mohla vo svojej kozmetickej výbave ponechať len 3 produkty na pleť, bol by to práve peeling, krém a mlieko na odlíčenie očného make-upu.

Peeling a pravidelné peelingovanie je alfou a omegou každej starostlivosti o pokožku a bez neho nikdy nedosiahnete zdravú pleť a taktiež sa nedostavia napríklad účinky krémov, ktoré na pleť a pokožku aplikujete.

Aké vlastnosti by mal mať dobrý a kvalitný peeling podľa môjho názoru?

1. Mal by byť dostatočne abrazívny, teda aby skutočne by mal obrusovať pokožku, žiaľ na našom trhu sú len akože peelingy s malým množstvom abrazívnych zrniečok, ktoré pri nanášaní ani necítite
2. Mal by krásne voňať
3. Mal by mať čo najviac prírodných zložiek, predovšetkým teraz v tehotenstve si dávam na zloženie pozor
4. Mal by krásne voňať
5. Mal by zanechať pokožku jemnučkú na dotyk, rozžiarenú a hydratovanú

Presne všetky tieto požiadavky spĺňa 100% prírodný kávový peeling českej výroby BODYBE SCRUB. A že neklamem, sa presvedčíte po jeho použití i vy, to vám garantujem. Môžete ho mať za super cenu, už okolo 10 € pri malom balení, čo je naj cena na našom trhu! Odporúčam však rovno veľké balenie. 😉 Navyše momentálne máte na celý nákup zľavu vo výške 15% so zľavovým kódom sissque15 v eshope www.bodybescrub.com .

Dostanete ho v štyroch úžasných vôňach- mäta, karamel, citrus a kokos. Btw., okrem mňa si ho skutočne zamiloval aj môj manžel. Takže ho odporúčam aj pre vaše polovičky.

Tieto kávičkové peelingy vám vyčarujú nielenže novú rozžiarenú pleť, ale vďaka kofeínu bojujú i s celulitítou a ževraj sa mnohým ženám osvedčili pri boji s akné. Okrem kávy druhu Robusta obsahujú kokosový a mandľový olej, himalájsku soľ (najzdravšia soľ! Tej dávam prednosť aj pri ochucovaní jedál), kakao a vitamín E.

A ako ho používať?

Ja ho používam buď len na tvár alebo v sprche na celé telo. Krúživými pohybmi ho nanášam po celom tele niekoľko minút a dokonale opláchnem teplou vodou. Pocit po takomto kúpeli je k nezaplateniu. Ťažko opísať, treba vyskúšať.
A aby som bola úprimná a priniesla vám skutočne pravdivú recenziu, má jednu negatívnu vlastnosť, ktorá možno pre niekoho nebude až tak negatívna, no súvisí možno s mojim uponáhľaným životným štýlom alebo žeby lenivosťou? 😀 Keďže obsahuje oleje a káva farbí, zanecháva znečistenú vaňu, ktorú treba ihneď umyť. 😀 Takže nič strašné. 😀

Btw., ak ste a rozhodli tento zázrak vyskúšať, nezabudnite, že v e-shope www.bodybescrub.com platí s kódom sissque15 zľava 15% a navyše, môžete sa zapojiť na Instagrame do súťaže o skvelé ceny. Stačí urobiť fotku s peelingom BODYBE Scrub, pridať tag scrubomanie, follownúť @bodybescrub. Fotka s najviac like získa 4 balenia peelingu a luxusný saténový župan s kamienkami Swarovski s nadpisom podľ a vlastného výberu. 2. miesto získa 4 veľké balenia peelingu a 3. miesto 4 malé balenia peelingu BODYBE Scrub. 31.augusta. Veľa šťastia želám.

A na záver ešte jeden tip, ak sa vám nebude chcieť po sebe dávať do poriadku vaňu po peelingovaní, vtedy je výbornou vecičkou peelingová hubka, ktorú objednáte taktiež na www.bodybescrub.com za pár eur. 😉

www.bodybescrub.com

www.bodybescrub.com

www.bodybescrub.com

www.bodybescrub.com

www.bodybescrub.com

www.bodybescrub.com

www.bodybescrub.com

www.bodybescrub.com

www.bodybescrub.com

www.bodybescrub.com

www.bodybescrub.com

www.bodybescrub.com

www.bodybescrub.com

www.bodybescrub.com

www.bodybescrub.com

www.bodybescrub.com

www.bodybescrub.com

www.bodybescrub.com