Čo bude vždy IN

Móda sa neustále mení, vyvíja, obmieňa, vracia, rotuje a neviem aké slovesá by ma ešte napadli v súvislosti s vývojom módy. Niektoré veci ale v móde ostávajú roky, celé obdobia, takmer navždy a menia sa len v minimálnych detailoch. K týmto veciam patrí za posledné módne obdobie napríklad čierna koženka, biela košeľa, jeansy, malé čierne šaty, či ikonické okuliare pilotky. Btw., všimli ste si, že všetko čo je vždy v móde dlhodobo in, je jednoduché a v neutrálnych farbách? A všetky tieto vymenované kúsky by mali byť povinnou výbavou každej ženy.

(Ináč troška odbočím, no pri písaní príspevkov na môj blog si častokrát pomyslím, že som troška mimo, keď píšem vždy dookola o tom istom a zvlášť keď píšem o jednoduchom outfite, ku ktorému nie je ani čo napísať. Akoby som písala nejaké príučky. 😀 ) Preto radšej pridávam fotky outfitov na Instagram, ktoré nepotrebujú slová. 🙂 A keď sme pri tom Instagrame, veľmi ma teší, keď si nejaká známa stránka- IG profil sharne fotku môjho outfitu (hoci aj bez môjho vedomia a povolenia 🙂 ), ktorý má veľký úspech, teda aspoň myslím, ak to posudzujem na základe počtu vašich like. No niekedy sa aj sa z chuti zasmejem a pobavím, keď sa už ozaj outfitu nedá čo vytknúť, no niektorí ľudia musia hejtovať za každú cenu, tak vytknú napríklad, že sedím na zemi a ušpiním si jeansy. 😀 😀 😀 Len aby za každú cenu napísali aspoň niečo negatívne.

Troška som odbočila a vrátim sa k aktuálnemu outfitu. Hoci je počasie ešte veľmi premenlivé a niekedy, aj momentálne je dosť chladno, predsa som nevydržala a obliekla si outfit, na ktorého nosenie sa budem tešiť najviac počas letných dňoch, no ešte k nemu potrebujem aspoň troška opálené nohy. 😀

Nemám rada zimné outfity, zato tie letné milujem, asi ako väčšina z nás- vás. V móde milujem klasiku, klasické kúsky, o ktorých som písala v úvode, mi samozrejme v šatníku nechýbajú. Ale milujem, keď mám na sebe aj niečo trocha extravagantné, aj niečo, čo je aktuálne veľmi in- väčšinou i jednosezónna záležitosť, niečo z dobrej značky a niečo kvalitné.

A tieto vlastnosti nesie aj môj outfit. Ževraj predĺžené biele košeľové šaty by mali byť v tomto roku in. Už som ich videla aj v známych reťazcoch a v rôznych strihoch. Dlhé roky som milovala a milujem biele košele, blúzky a košeľové topy a veľmi som sa potešila, že vznikol i takýto variant šiat. Neviem sa dočkať, ako ich budem nosiť k sandálkom, tentokrát som si kvôli počasiu obula známe, populárne a obľúbené Converse. Z doplnkov, okrem hodiniek MK a kabelky LV s príveskom Swarovski, mám kultové Rayban aviator- pilotky, čo sú nesmrteľné okuliare a pristanú viac než 80% ľuďom, mužom, ženám i deťom. Cenovo sú dostupné, kúpite ich za najlepšiu cenu na www.nudokki.sk. Podľa mňa, dať okolo 100 € za okuliare, ktoré vám vydržia roky, nie je veľa. Je to istotne lepší prípad, ako kupovať každý rok minimálne dvoje, čínske a desaťeurové, bez filtra, ktoré vám nepomôžu, práve naopak, uškodia. Kvalitné značkové okuliare Rayban vám nielenže vydržia roky, ale aj chránia to najcennejšie, čo máte, váš zrak.

www.nudokki.sk

www.nudokki.sk

www.nudokki.sk

www.nudokki.sk

www.nudokki.sk

www.nudokki.sk

www.nudokki.sk

www.nudokki.sk

www.nudokki.sk

www.nudokki.sk

www.nudokki.sk

www.nudokki.sk