Skvelé ošetrenie pleti s profesionálnou kozmetikou KEENWELL

Poznáte kozmetickú značku KEENWELL? Je určená predovšetkým k profesionálnemu ošetreniu pleti v salónoch, ale aj na domáce používanie. Okrem profesionálnej pleťovej kozmetiky má táto značka i telovú a dekoratívnu kozmetickú radu. Keenwell je mladšia značka, bola založená v roku 1975 v Barcelone a jej vznik ma na svedomí José Campos Peŕes. Ja osobne túto značku registrujem na našom trhu už dlhší čas, no nemala som k nej nejaký prístup. Preto ide u mňa o moju prvú skúsenosť s touto kozmetikou. A premiéru malo u mňa i ošetrenie mojej pleti u profesionálnej kozmetičky.

V tomto týždni som navštívila kozmetický salón Ria Art v Krásne nad Kysucou, kde som absolvovala takéto ošetrenie pleti s profesionálnou kozmetikou Keenwell u super odborníčky Majky, ktorá zastrešuje značku KEENWELL na slovenskom a českom trhu a poskytuje školenia pre salóny. Pred pár mesiacmi som to už tu na mojom blogu spomínala v jednom z článkov, že som nikdy nebola u kozmetičky s pleťou, čo je v mojom veku a v dnešnej dobe možno atypické. 😀 Asi to bude tým, keď človek nepociťuje žiadne problémy s pleťou, nemá túto potrebu, respektíve ho to nenapadne alebo nemá proste čas a to nie je ten najlepší prístup. Určite takéto ošetrenie odporúčam každej žene, nielenže je to príjemný relax a pocit, ale najväčším bonusom je, že odchádzate minimálne o pár mesiacov mladšia, sviežejšia, žiarivejšia a spokojnejšia. 😉

Ošetrenie s kozmetickými produktmi KEENWELL je naozaj úžasné, účinné a veľmi príjemné pre pleť. V prvom čistiacom kroku sa pleť zbaví nečistôt pomocou Jemného čistiaceho gélu Keenwell a Hydratačného tonika Keenwell, u mňa to bolo na suchú a normálnu pleť. Následne je použitý Enzymatický peeling s jogurtovými proteínmi Keenwell a pleťová maska podľa typu pleti, u mňa to bola revitalizujúca a po nej nasledovala príjemná masáž tváre Argánovým a kaviárovým olejom Keenwell, ktorý predstavuje výživný a regeneračný komplex proti vráskam. Na svojej pleti som mala najpríjemnejšiu masku, spomedzi všetkých, ktoré som poskúšala za celý život. 😉 Môžete si pozrieť na fotke, vyzerá to troška komicky, mala som zaliate aj oči a bol to neuveriteľne príjemný pocit chladenia a jemného tlaku. Tento konkrétny typ masky obsahoval ovsené vločky, ktoré môžete vidieť aj na fotke. Keenwell vyrába rôzne typy týchto masiek, v niektorých sú kúsky byliniek, morských rias a podobne. Naozaj odporúčam. Maska sa nanášala ako gél, nechala sa zaschnúť a potom sa stiahla. Na záver bola moja pleť ošetrená Intenzívnym ošetrujúcim krémom a sérom Tensilift – Botox- Like Extrakt na mimické vrásky. Všetky tieto produkty môžete vidieť na nasledujúcich fotografiách, plus spomínanú príjemnú gélovú masku s vločkami a tiež môžete vidieť, ako vyzerala moja pleť po ošetrení a bez make-upu.

www.keenwell.com

www.keenwell.com

www.keenwell.com

www.keenwell.com

www.keenwell.com

www.keenwell.com

Obľúbila som si nielen toto salónne ošetrenie produktmi Keenweel, ale aj produkty na domáce používanie. Viete čo sa mi na značke Keenwell páči najviac? Má vlastnú továreň na výrobu, kde sa venuje výslovne len vlastnej značke. Čo ma odrádza u iných kozmetických značiek je to, že rôzne značky pochádzajú z jednej továrne, od jedného výrobcu a pritom ceny sú tak odlišné. Napríklad, vedeli ste značka Bourjois a Chanel pochádzajú z jednej výroby? A poznáte ich diametrálne odlišné cenové kategórie v akých sa pohybujú? Rovnako to je aj s ostatnými značkami, určite ich aj vy poznáte desiatky príkladov.

www.keenwell.com

www.keenwell.com


Z produktov Keenwell teraz používam každý deň unikátny patentovaný značkou krém HYDROSPHERA s kyslíkom a obsahom kyseliny hyalurónovej, ktorá pomáha navrátiť pokožke stratenú hydratáciu, posilňuje jej ochrannú bariéru a redukuje vrásky. Všimnite si ako zaujímavo a lákavo vyzerá obsah tohto krému. Tie biele guľôčky je v podstate krém, ktorý sa zmieša s čírim gélom a spolu sa aplikujú na tvár. Krém je naozaj výborný, nezanecháva mastný film a pritom človek nemá pocit suchej pleti a zároveň hydratuje po dlhú dobu. A je určite vhodný aj na citlivú pleť. Ja osobne nemám príliš citlivú pleť, ale akonáhle si aplikujem nesprávny krém s agresívnejším zložením, v tú chvíľu sa mi vyhodia červené bodky v okolí oči. Už som sa s týmto stretla pri viacerých nemenovaných značkách a predovšetkým pri krémoch určených na očné okolie.

www.keenwell.com

www.keenwell.com

www.keenwell.com

www.keenwell.com

www.keenwell.com

www.keenwell.com

www.keenwell.com

www.keenwell.com

A rovnako výborný je práve aj Gél k odstráneniu známok únavy okolo očí. Predovšetkým tie, čo máte kruhy pod očami, ako i ja, ho určite uvítate a je vhodný aj na citlivé očné okolie.

www.keenwell.com

www.keenwell.com

www.keenwell.com

www.keenwell.com

Výbornou vecičkou do kabelky je toto koncentrované pleťové sérum, ak chcete odstrániť známky únavy alebo potrebujete rýchlo a účinne vyhladiť pleť.

www.keenwell.com

www.keenwell.com

Na ošetrenie pleti by nemali zabúdať ani páni, aj na nich myslí značka Keenwell. Rovnako ako i u žien , aj u mužov sa prejavujú známky starnutia a únava v okolí očí, na ktoré pomáha Keenwell for men Progresif.

www.keenwell.com

www.keenwell.com

Aj s dekoratívnou kozmetikou Keenwell je toto moja prvá skúsenosť. Odporúčam túto skvelú dvojku- Rozjasňujúci korektor, ktorý má zároveň liftingové účinky a Lesk na pery s veľmi jemnou farbou, dokonca by som povedala až bez farby a s obsahom kyseliny hyalurónovej a tripeptidmi. Okamžite dodá plnosť perám a žiarivý vzhľad. Ja osobne tento typ leskov veľmi preferujem. Btw. pripomína rovnako aj vám ako i mne obal rozjasňovača známy YSL? Určite sú aplikáciou i účinkami oba produkty podobné, dokonca by som povedala, že Keenwell je oveľa lepší vďaka účinku vypĺňania vrások.

www.keenwell.com

www.keenwell.com

www.keenwell.com

www.keenwell.com

Ďalšou super vecičkou je rúž na pery. Má intenzívne sýte farby, krémovú konzistenciu, pery hydratuje a nevysúša. Má úžasné a luxusné zlaté balenie a s čím som sa ešte asi pri žiadnom z rúžov nestretla, je magnetické zatváranie vrchnáka.

www.keenwell.com

www.keenwell.com

Telové liporedukčné sérum s odvodňujúcim efektom Thalasso Body som ešte naplno nevyskúšala, ale určite sa chystám na jeho pravidelné používanie a budem vás informovať. Do leta chceme predsa všetky vyzerať v plavkách predsa dobre. Ja som za šport, ale priznám sa, že milujem aj rôzne anticelulitídové a zoštíhľujúce prípravky a séra, ktoré som v minulosti vyskúšala už asi v každej značke dostupnej na našom trhu. Teším sa na toto Keenwell. 😉

www.keenwell.com

www.keenwell.com

Určite môžem každej žene odporučiť salónne ošetrenie s kozmetikou KEENWELL, budete zaručene spokojné. Rovnako ako s kozmetikou na domáce používanie. Ja jej určite zostanem verná, už dávno som nebola spokojná s pleťovou kozmetikou ako práve s Keenwell a rovnako aj moja pleť. 😉 Ak máte záujem o ošetrenie pleti alebo kozmetiku KEENWELL, prípadne ak ste kozmetička a chcete zaškolenie, kontaktujte kozmetické štúdio RIA ART tu.

www.keenwell.com

www.keenwell.com

www.keenwell.com

www.keenwell.com