Zara- casual look

Včera som písala v príspevku o jednej z mojich obľúbených značiek . V tejto značke, respektíve v predajni tejto značky, asi ako v jednej z mála, si dokážem zostaviť kompletný outfit. Včera to bol elegantný, dnes takýto „casual look“. Zo Zary obľubujem predovšetkým rifle, skinny, ale aj tento štýl boyfriend. Ležérnejší look sa dá docieliť ich vyhrnutím, pokojne aj do odlišných dĺžok na oboch nohách. 🙂 Veľmi pekne ukážu k topánkam, ktoré mám tiež to Zary, ale aj k akýmkoľvek podobným, ja som to nazvala papučkovo-balerínkovo-mokasínovy štýl. 🙂 Ale vyskúšala som ich aj k opätkom a myslím, že ukážu rovnako pekne, ak si k nim vyberieme správny top.
K tomuto štýlu obuvi sa mi však hodí klasický bavlnený športovejší top- buď tielko alebo tričko s aktuálne módnou potlačou. Momentálne tento typ tričiek nosím asi najradšej a celkovo celý tento športový štýl mi vyhovuje viac, ako ten včerajší elegantný. Týmto nechcem robiť reklamu značke, nemám s ňou spoluprácu, je to čisto len môj tip, kde sa dá vybrať naozaj pekné oblečenie a topánky, o ktoré sa zaujímate aj napríklad na Insta, pýtate sa ma, kde zohnať taký a taký druh oblečenia….

No a na záver musím ešte dodať, pár dní dozadu ma obvinila „kamarátka“, že ja nemôžem mať prioritné tradičné hodnoty, ako láska, zdravie, lebo píšem o značkách na blogu. 🙂 Ako uznám, nie každý človek dosahuje istý stupeň prirodzenej inteligencie. Pre vysvetlenie, je úplne normálne, že ako človek mám svoje prioritné ľudské hodnoty, ktoré sú pre mňa najviac v mojom živote- zdravie, láska, rodina, pokoj,…. ale z pozície blogera píšem a častokrát mi to vyplýva aj zo spoluprác, že musím písať len a len o značkách, e-shopoch a v konečnom dôsledku, denne od vás dostávam správy, aby som vám pomohla, kde zohnať takú vec takej a takej značky, čo ma veľmi teší, keď môžem poradiť, pomôcť. Na margo toho, darmo môže presviedčať nejaký človek, že je spokojný a šťastný, keď svojou negatívnou energiou dokazuje napríklad aj na sociálnych sieťach opak. Spokojný a šťastný človek si váži to, čo má a nerieši a nestará sa do druhých. 🙂 A na vnútornú nespokojnosť človeka najviac vplývajú prízemné a nízke city ako závisť, neprajnosť a predovšetkým nespokojnosť so svojím vlastným životom, je tak?

DSC_7800

DSC_7755

DSC_7833

DSC_7776

DSC_7805

DSC_7761